Loading...

Reel Rush

Als het over winlijnen gaat is Reel Rush wel het toppunt. Met maar liefst vijf rollen in combinatie met vijf lijnen zijn er heel veel wincombinaties mogelijk.

Voor dit spel dien je 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Ja, ik ben 18 jaar of ouder

Nee, ik ben nog geen 18+

Helaas…

Dit spel is voor jou niet beschikbaar.
Je moet nog even geduld hebben.

Speel nu bij Betsamigo en krijg

tot €200 bonus!

Met bonus spelen

of

Gratis spel starten

Reel Rush spelen voor echt geld:

Betsamigo
100% tot €200!
Gokkasten in overvloed!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
BetNFlix
100% tot €200!
Alle top gokkasten!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
21Red
100% tot €200!
Alle topgames en meer!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Wij hebben de winlijnen niet geteld, het is gelukkig bekend: Er zijn meer dan 3000 manieren om te winnen op deze videogokkast! En met het unieke ‘respin’-systeem is er na elke winst steeds meer kans om direct erna wederom punten te scoren.

Doordat de Reel Rush gebruik maakt van ‘respins’ worden er bij elke winst nog meer winlijnen vrijgemaakt. Je speelt namelijk eerst met een ruitvormig speelveld, waar de hoeken nog niet vrij zijn gespeeld. Na elke winst wordt er iets van de hoeken afgesnoept, waardoor de winlijnen worden uitgebreid. Zo bouw je het hele speelveld vrij totdat er maximale winsten behaald kunnen worden!

En deze winsten zijn natuurlijk extra lekker wanneer je ervoor kiest om via bovenstaande link voor echte euro’s te spelen. Je credits lopen namelijk in no-time op als je een goede winstreeks te pakken hebt. En doordat er zoveel winkansen zijn, zal een maximale reeks ook niet direct afgelopen zijn!

Geef jouw waardering:
(gemiddelde waardering: 5 uit 1 stemmen)