Loading...

Demolition Squad

Demolition Squad videoslots

Blaas de boel op met de Demolition Squad, de meest explosieve videogokkast die je ooit hebt gespeeld. De Squad staat klaar om je te helpen aan veel punten, en uiteraard moet je altijd voor Max Bet kiezen als je echt voor de serieuze winsten wil gaan, maar dat weten onze doorgewinterde spelers natuurlijk als geen ander.


(speel in full screen)

Speel Demolition Squad voor echt geld bij PrimeSlots »

Er zijn leuke extra toevoegingen op deze gokkast, waaronder willekeurige rollen die ontploffen en veranderen in een ‘Demolition Wild’ symbool. Dit gebeurt wanner je al twee van deze speciale Wild symbolen hebt op de 2e en 4e kolom. Eén van de vele animaties begint, 3 Wild-symbolen komen op een rijtje en je pakt gegarandeerd punten. En de animaties zijn trouwens top op deze videoslot – met een vrolijke cartooneske stijl worden alle zintuigen geprikkeld als je je punten aan het binnenharken bent. 😉

Als je eenmaal het ‘Free spins’ bonusspel krijgt dan gaat het geheel helemaal knallen. De Demolition Wild-symbolen zullen steeds andere symbolen ook hierin veranderen, en als klap op de vuurpijl zullen de scores die je hiermee zal halen drie keer over de kop gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *