Loading...

Starburst

Scoor een stericoon op de Starburst, en de hele kolom verandert mee in dezelfde sterren.

De sterren zijn jokers op de Starburst, en elke keer als je zo’n rol vol met sterren hebt is er natuurlijk veel meer kans om goede combinaties op een rij te krijgen. Een andere unieke feature van deze videoslot is dat er van beide kanten gewonnen kan worden, dus niet alleen van links naar rechts!

Als je voor echt geld gaat spelen kan dit erg leuke bedragen opleveren. En naast de normale punten maak je in de betaalde modus ook nog eens kans op zeer hoge jackpots! Er zijn meer dan genoeg punten te verdienen met de Starburst. Want wanneer je een hele rol vol ‘wild’ iconen hebt, blijft deze tot drie winnende spins staan. Dit geeft je mooi de kans om je jokers optimaal te gebruiken, en hierdoor worden drie winnende combinaties op rij vaak werkelijkheid.

Door dit unieke ‘wild’-systeem, samen met winrijen die beide kanten op kunnen gaan, zul je zien dat je op de Starburst gokautomaat vaker dan gemiddeld ‘winning streaks’ hebt. En de video- en geluidseffecten geven nog een extra dimensie aan het geheel!

Geef jouw waardering:
(gemiddelde waardering: 0 uit 0 stemmen)