Loading...
Jou bron voor de leukste gokkasten online!

Reel Rush

Reel Rush gokkast

Als het over winlijnen gaat is Reel Rush wel het toppunt. Met maar liefst vijf rollen in combinatie met vijf lijnen zijn er heel veel wincombinaties mogelijk… Wij hebben ze niet geteld, het is gelukkig bekend: Er zijn meer dan 3000 manieren om te winnen op deze videogokkast! En met het unieke ‘respin’-systeem is er na elke winst steeds meer kans om direct erna wederom punten te scoren.


(speel in full screen)

Klik hier om de Reel Rush voor echt geld te spelen bij PrimeSlots ยป

Doordat de Reel Rush gebruik maakt van ‘respins’ worden er bij elke winst nog meer winlijnen vrijgemaakt. Je speelt namelijk eerst met een ruitvormig speelveld, waar de hoeken nog niet vrij zijn gespeeld. Na elke winst wordt er iets van de hoeken afgesnoept, waardoor de winlijnen worden uitgebreid. Zo bouw je het hele speelveld vrij totdat er maximale winsten behaald kunnen worden!

En deze winsten zijn natuurlijk extra lekker wanneer je ervoor kiest om via bovenstaande link voor echte euro’s te spelen. Je credits lopen namelijk in no-time op als je een goede winstreeks te pakken hebt. En doordat er zoveel winkansen zijn, zal een maximale reeks ook niet direct afgelopen zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *