Loading...

Random Runner

De trendsettende en legendarische Random Runner gokkast mag natuurlijk niet ontbreken in ons aanbod!

Deze fruitmachine is zo’n beetje de basis van de gokkasten zoals we die vandaag de dag kennen, en hoeveel nieuwe spellen er ook bijkomen, dit blijft toch wel echt de klassieker bij uitstek die ook altijd leuk blijft. Krijg dat gevoel terug van de gezelligheid van een bruin cafĂ© of de lokale snackbar op de hoek die elke volksbuurt wel rijk is en waar iedereen elkaar kent.

Ongetwijfeld bent u wel eens op dit soort plekken geweest, en negen van de tien keer is hun fruitautomaten assortiment begonnen met de Random Runner. En nu kunt u deze dus online spelen! Het is als een ouwe bekende die u na een lange tijd weer tegenkomt, en het net lijkt of jullie elkaar gisteren nog hebben gezien.

Met een basisspel en bovenspel van drie rollen en uiteraard een 0-1 gokspel is deze Tanzoo gokkast voor iedereen vrijwel direct te begrijpen in het geval u hem nog nooit heeft gespeeld… Het spreekt allemaal voor zich. Naast de standaard rollen fungeert het ‘Bar’ icoon voor sommige combinaties als joker, en kunnen met de kroon symbolen ook kris kras winlijnen gevormd worden.

Omdat gratis gokkasten zo handig zijn om te wennen aan de speelstijl van de desbetreffende kast, kunt u deze natuurlijk in de gratis fun-mode spelen. Maar als u voor geld wilt spelen is dit ook met een druk op de knop te selecteren. U kunt dan kiezen uit de bekende opties: Een nummer bellen, via credit card betalen, of, nog handiger, via Ideal. Gewonnen bedragen kunt u vanaf 10 euro uit laten betalen!

Speel de Random Runner fruitautomaat van Tanzoo en ervaar de charme van deze klassieke gokkast. Deel uw ervaring als u daar behoefte aan heeft door middel van een reactie achter te laten, of een rating te geven met de sterren hieronder. Uw stem wordt dan meegeteld in de gemiddelde waardering. Veel plezier en geniet van deze leuke gokautomaat!

Geef jouw waardering:
(gemiddelde waardering: 4.3 uit 3 stemmen)